Segway x2SE Adventure - för utforskaren

Upptäck naturen på ett helt nytt sätt med en Segway x2SE Adventure från Laddad.se. Det här är inte bara ett vanligt transportmedel - det är ett redskap som tar dig dit du aldrig trodde var möjligt. Oavsett om du är en försiktig utforskare eller en äventyrslysten pionjär, är x2SE Adventure den perfekta följeslagaren.

Med x2SE Adventure kan du lätt ta dig till avlägsna platser och hitta gömda pärlor i naturen. Med en praktisk väska på styret kan du ta med dig allt du behöver, som en vattenflaska, verktyg och kamera. Och när solen går ner kan du fortsätta upptäcktsfärden med en kraftfull lampa på styret.

Dessutom har x2SE Adventure praktiska lasthållare på sidorna, så att du enkelt kan ta med dig större föremål. Och med Segways beprövade teknik, som LeanSteer-tekniken, kan du känna dig trygg och säker när du utforskar naturen.

Så vad väntar du på? Ge dig ut på äventyr med en Segway x2SE Adventure från Laddad.se idag!

Väska på styret för t ex vattenflaska och andra tillhörigheter.

  • Trådlös InfoKey™ -kontroll
  • Specialdäck med lågt lufttryck som är skonsamma mot alla underlag.
  • Saphion® lithium-jonbatterier
  • Reptåliga skärmar och handtag som gör att maskinen är lätt att lyfta, t ex om den skall in i en bil. De fungerar även som fäste för tillbehör för tranport av utrustning.
  • "Universal Cargo Plates" (lasthållare) där man kan sätta fast olika typer av utrustning eller tillbehör som Segwayväskor.
  • Innehållet i paketen kan variera, kontakta din återförsäljare för mer information.

Segway x2SE

Andra Segwaymodeller

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.