Om oss

Personal Transport Nordic AB (PTN), lanserade Segway i Norden 2004 och har som generalagent framgångsrikt marknadsfört varumärket och produkterna på 100-tals mässor och inte minst i TV med så populära sändningar som Solsidan, Eurovision Song Contest Sverige samt Europa finalen, Stjärnorna på Slottet, Bingolotto för att nämna några. Med detta och duktiga återförsäljare har vi sålt flest Segway per capita i hela världen.

PTN har också arbetat fram samt finansierat trafik godkännande för Segway PT med sju regeringar och deras respektive vägverk i fem länder (Åland och Grönland har eget styre) Sverige, Danmark, Norge, Finland, Åland, Grönland och Island. Bekräftelse till de som varit med och hjälpt till kommer på laddad.se tillsammans med hela vår story.

PTN (laddad.se) har störst sortiment av Segway artiklar i Europa och har utökat sortimentet med helt andra intressanta premium produkter.

Följ gärna med oss på en fortsatt spännande resa med successiv uppbyggnad av mer och nya coola premium produkter och bra erbjudanden på laddad.se

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.