Miljön - Visionen är miljövänliga transportfordon för korta sträckor. Det är själva grunden i verksamheten.

Laddad.se erbjuder dig en unik möjlighet att revolutionera ditt sätt att leva och arbeta samtidigt som du bidrar till en mer hållbar framtid. Vi strävar efter att ge våra kunder en enkel och effektiv lösning som inte bara förbättrar deras livskvalitet utan också hjälper till att rädda planeten.

Genom att välja våra miljövänliga alternativ kan du vara säker på att du gör en verklig skillnad. Vårt mål är att erbjuda innovativa produkter som förändrar sättet man jobbar och umgås, samtidigt som man minskar sin miljöpåverkan.

Vi tror på att göra hållbara val enkla för alla och vår vision är att ge dig möjlighet att bli en del av en grönt tänkande rörelse. Välj Laddad.se för att förbättra ditt liv och världen runt omkring dig.

Segway PT jämfört med en vanlig bil.

Upptäck hur en Segway PT kan förändra din vardag på ett miljövänligt sätt! Med en effektivitet som är 11 gånger högre än en vanlig bil, sparar du både tid och pengar samtidigt som du minskar ditt koldioxidutsläpp. Slipp problemen med parkering, köer och höga kostnader för service och underhåll. Med en Segway PT tar du dig enkelt och smidigt dörr till dörr utan stress och frustration. Upplev friheten med att åka på en Segway PT och bidra till en bättre miljö samtidigt!


Alla våra Segwaymodeller

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.