Segway

Upplev friheten att röra dig smidigt med en miljövänlig Segway PT från Laddad.se! Med sin unika teknik och litium-jon-batterier som laddas enkelt i ett vanligt vägguttag är Segway PT både praktisk och hållbar. Dess dubbla system ser till att du alltid håller balansen utan ansträngning och utan behov av underhåll.

Med en Segway PT kan du ta dig dit som ingen annan fordon kan, t.ex. in i butiker, på kontoret, eller på tåget. Med en räckvidd på upp till 38 km på en enda laddning och en topphastighet på 20 km/h, kan du ta korta turer eller längre sträckor utan ansträngning.

Våra Segway PT's är lätta att köra och känns som en naturlig förlängning av din kropp, med LeanSteer® tekniken som intuitivt följer dina rörelser och tar dig dit du vill utan ansträngning. Upplev friheten med en Segway PT från Laddad.se idag!

Så funkar en Segway

Upptäck tekniken bakom en Segway Personal Transporter (PT). Denna revolutionerande fördon är utrustad med intelligenta sensorer, robusta mekaniska delar och ett styrsystem som håller balansen åt dig och låter dig åka på två hjul. Segway PT:s fem elektrostatiska gyron och två accelerometrar känner av underlagets lutning och hur du står på maskinen hundra gånger per sekund. Det är som att ha en förlängning av kroppen, och du kan obekymrat köra i farter upp till 20 km/h utan att det känns det minsta obehagligt eller osäkert.

Med LeanSteer®-tekniken kan du luta dig framåt, bakåt eller åt sidan för att styra åt det håll du vill med precis den fart du önskar. Segway PT:s "closed-loop dynamic stability control" ger dig en mjuk och säker åktur, och du kommer att känna dig som en del av maskinen. Du kommer att uppskatta den ännu mer när du använder den dagligen, och när du inte har den kommer du att sakna den.

Kontakta oss för att köpa, hyra eller provköra en Segway PT. Upplev den unika känslan av att åka på en resa på ett helt nytt sätt. Bli en del av Segway PT-familjen idag!


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.