Segway

En Segway PT är gjord för att fungera där man kan gå eller cykla. Fordonet är miljövänligt eftersom den drivs av ett par litium-jon-batterier. Man laddar maskinen i ett vanligt vägguttag. Den är så gott som underhållsfri, inget behöver oljas in eller bytas på grund av slitage. De dubbla (redundanta) systemen ser till att hela tiden hålla balansen åt dig.

Man kan ta en Segway PT med sig dit man inte kan ta med cykeln eller bilen,
t ex in i många affärer, på kontoret eller företaget, in i hissen eller på tåget. Även om en Segway PT är idealisk för korta turer på upp till ca 10 kilometer, kan man köra upp till 38 kilometer på en laddning. En Segway PT känns omedelbart som en förlängning av kroppen. Det är lätt att köra i toppfarten 20 kilometer per timme utan att det känns det minsta osäkert eller obehagligt.

När man står upprätt på en Segway PT står den stilla och håller balansen åt dig. När du lutar dig framåt, bakåt eller åt sidan kommer LeanSteer®tekniken att föra dig och maskinen åt det håll du vill med precis med den fart du förväntar dig.

Så funkar en Segway:

Tekniken i en Segway Personal Transporter (PT) består av intelligenta sensorer, robusta mekaniska delar och ett styrsystem som håller balansen och gör att man kan åka på två hjul. I samma ögonblick som du kliver på en Segway PT kommer fem elektrostatiska gyron och två accelerometrar att känna av underlagets lutning och hur du står på maskinen 100 gånger per sekund.
Om du står på en Segway PT upprätt utan att luta dig åt något håll kommer den att stå stilla och hålla balansen. Om du lutar dig framåt, bakåt eller åt sidan kommer LeanSteer®-tekniken att känna av det direkt och kompensera rörelsen med att åka åt det hållet precis med den fart du vill. Om du står rakt upp kommer den att stanna mjukt. Segways ingenjörer kallar det ”closed-loop dynamic stability control” och du kommer att tycka att det är magi.
En Segway PT känns omedelbart som förlängning av kroppen, vilket gör det lätt för dig att obekymrat och obehindrat kunna köra kontrollerat i farter upp till 20 km/h. Det är som att springa med full fart. Förmodligen finns det inget annat fordon som man så snabbt lär sig köra som en Segway PT. När du kör din Segway PT dagligen kommer den vara en del av dig och kommer att uppskatta den ännu mer. När du inte har den kommer du att sakna den. Det vardagliga blir roligare. Kliv upp på en Segway PT och du får åka på en resa – mer än på ett sätt.

Har Ni aldrig testat innan? tveka inte, kontakta oss för att köpa, hyra eller provköra.


segway nordic, segway, köp segway, köp a2b, köp jumpspower, jumpspower, a2b bikes, segway sweden, segway stockholm, hyr segway, köp segway, låna segway, leasa segway, segway försäkring,

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.