JumpsPower - Världens minsta hjälpstartare & powerbank i ett!

Starta ditt fordon eller maskin utan problem, även med ett dött batteri. Med JumpsPower, kan du enkelt starta din bil, motorcykel, båt, ATV, gräsklippare och andra fordon på ett säkert sätt. De nya JumpsPower-modellerna, AMG5T, AMG6S, AMG8S, AMG15 och AMG24, är utrustade med den senaste tekniken "Ingenius Spark Proof Clamps". Med denna teknik slipper du farliga gnistor och får även besked om klämmorna sitter på fel pol. JumpsPower är den moderna och säkra lösningen för att starta din motor på ett pålitligt sätt. Nyhet, vår senaste professionella modell JumpsPower GTR som startar alla 12/24v fordon på marknaden.

Med en motorstarter från JumpsPower behöver du inte längre oroa dig för farliga spänningsspikar som kan skada bilens elektronik. Istället kan du ladda upp dina enheter och använda JumpsPower som en praktisk PowerBank för mobiltelefoner, surfplattor, digitala kameror, videokameror, headset, bärbara GPS och alla andra enheter som använder DC 5V-batterier. AMG18 är även utrustad med en datorladdningsport, och det tar bara en timme att ladda en mobiltelefon. 

JumpsPower AMG15 är IP65-klassad och är den mest populära motorstartaren bland bilverkstäder och bilhallar. AMG24 kan starta både 12- och 24-voltsmotorer. Gör dig redo för att starta din motor utan problem, kontakta oss idag och få reda på mer om hur JumpsPower kan hjälpa dig!

Alla våra JumpsPowermodeller

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.