Så funkar det - Segways teknik, fascinerande och roligt

Upptäck den futuristiska tekniken i en Segway Personal Transporter (PT) som tar din resa till nya höjder! Med intelligenta sensorer, robusta mekaniska delar och ett avancerat styrsystem håller Segway PT balansen och ger dig en känsla av att sväva på två hjul. Fem elektrostatiska gyron och två accelerometrar arbetar tillsammans för att känna av lutningen på underlaget och hur du står på maskinen upp till 100 gånger per sekund.

Med LeanSteer®-tekniken reagerar Segway PT omedelbart på dina rörelser och följer dina önskemål, precis som om den var en förlängning av din kropp. Kör kontrollerat i farter upp till 20 km/h och upplev friheten att sväva fram utan hinder. Ingen annan maskin kan matcha den mjuka och förlängande känslan av att köra en Segway PT.

Efter bara några få körningar kommer Segway PT kännas som en del av din kropp, och du kommer inte att kunna tänka dig att lämna den. Medan du utforskar staden eller naturen blir resan en äventyrsfylld upplevelse som gör din vardag mycket roligare. Så ta chansen och kliv upp på en Segway PT - på en resa du aldrig kommer att glömma!


Segway i2SE

Alla våra Segwaymodeller

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.