Om Segway Inc.

Segway är det ledande företaget inom personlig, miljövänlig transport och revolutionerar sättet vi arbetar och umgås på. Med introduktionen av Segway® Personal Transporter (PT) har Segway blivit branschledande inom små, elektriska fordon. Segway strävar efter att förstå trafikproblem och dess miljöpåverkan samtidigt som de fokuserar på kundernas önskemål om design och funktionalitet.

Segway utvecklar säkra och unika produkter som omdefinierar personlig transport för konsumenter och företag. De samarbetar med affärsdrivande organisationer och myndigheter för att förverkliga fördelarna med nollutsläppstransportlösningar som ökar produktiviteten och som kan använda dagens infrastruktur. Tillsammans med kunderna hjälper Segway dagens ledare att skapa möjligheter att tillämpa teknologin så den passar in i samhället.

Segway är ständigt på jakt efter innovation för att i framtiden kunna förflytta människor snabbt, effektivt, intelligent och enkelt. Som finansiär eller återförsäljare skapar Segway nya affärsmöjligheter och lägger ut en inriktning som fungerar i framtiden. Hos Segway hittar du det senaste inom personlig transport och ett engagerat team som är dedikerade till att utveckla produkter som förbättrar din vardag och miljön. Välj Segway för att uppleva personlig, miljövänlig transport i en helt ny nivå.


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.