Genny™ - Varför ska du välja Genny™? 

Läs mer om Genny på https://www.luv2move.se/ 

Genny™ - Revolutionerande självbalanserande teknik för ökad rörelsefrihet Genny™ är en helt ny form av personlig transport som eliminerar problemen med traditionella rullstolar. Med sin självbalanserande teknik ger Genny™ användarna frihet att ta sig fram utan hinder och bibehålla sin självkänsla. Oavsett om det är regnigt eller halt på marken, kan du ta dig fram smidigt och säkert. Spara på axlar och upptäck nya platser med Genny™. Kontakta oss nu för en provkörning i vårt showroom och upptäck den revolutionerande tekniken som förändrar livet för personer med rörelsehinder.Lättstyrd och flexibel

Tack vare Genny™s teknik är det möjligt att svänga kring sin egen axel och att röra sig framåt och bakåt utan att behöva använda en manöverspak, som gas eller broms – det är som att styra med ren tankekraft. De båda parallella hjulen och de många elektroniska sensorerna, såsom fem gyroskop, gör det möjligt att styra Genny™ enbart genom att luta överkroppen framåt för att köra, och bakåt för att sakta ner och för att stanna. Svänger gör du med en enkel rörelse av styret och händerna används därmed minimalt och du kan äntligen ha dem fria till annat. Det finns inget hjälpmedel på marknaden i nuläget – oavsett om det är hand- eller motordrivet – som kan köra för egen maskin i svår terräng, till exempel i sand, snö eller grus – något som Genny™ gör med enkelhet.


Fördelar

Det är viktigt med starka motorer och redundant system ( dubbelt system för säkerheten) vilket ingen av våra konkurrenter har.  Genny är dessutom den enda självbalanserande rullstolen som är medicinskt godkänd. Att kunna hålla sin pojkvän/flickvän i handen under en promenad är en självklarhet för de som kan gå men oftast en omöjlighet för de som använder en rullstol. Med en Genny™ blir det möjligt att hålla någon i handen, att se ut över landskapet utan att behöva bekymra sig om väglaget, att äta en glass eller ta med hunden ut på en promenad. Genny™s potential är oändlig – bara fantasin sätter gränserna för din nya rörlighet – du kommer att kunna sporta, ägna dig åt fritidsaktiviteter och arbeta på ett helt nytt sätt.  Sparar axlarna till när du verkligen behöver dem!

Kontakta oss gärna om du vill veta mer eller om du vill testköra Genny.

Björn Öhman Tel:0709 61 08 40 Alex Weber Tel:073 992 32 74

Finansiering via Wasa Kredit från 2236:-/mån.


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.